Access Bars®️ kezelés

Access Bars®️ kezelés Győrben

access bars

 • Mi lenne, ha a tudatosságod által, az életed gyökeresen megváltozhatna?
 • Mi lehetséges még azon kívül, amit eddig hittél, gondoltál, vagy mások mondtak neked?
 • Mi lenne, ha megszabadulnál az ítélkezéseidtől, ítéleteidtől?
 • Mi lenne, ha teret nyernél és kibontakozhatnál több életterületen?
 • Mi lenne, ha jól érezhetnéd magad úgy, ahogy vagy?
 • Mi lenne, ha megengednél magadnak új gondolatokat, érzéseket, nézőpontokat?
 • Mi van akkor, ha lazán, könnyedén is tudsz javítani az életeden?
 • Mi lehet még ennél is jobb?
Mire jó az Access Bars®️ kezelés?
 • gondolatok, bevett nézőpontok tisztítására, elengedésére
 • stressz csökkentésére és mély relaxációhoz
 • lehetőségeid tágítására és új választások, lehetőségek befogadására
 • nyugodtabb babavárásra
 • nagyobb tudatosság eléréséhez
 • érzelmi, mentális, fizikai és energetikai blokkok feloldására
 • egy új, könnyedebb, örömtelibb élet megteremtésére

„ A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy  anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz amit kívánsz- nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és többet, mint amit el tudsz képzelni.
Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról?
Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót, afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges?
Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?”
/Gary Douglas -az Access Bars®️ felfedezője/

Az Access Bars®️ egy speciális, fejen történő kezelés, amit a nagyobb tudatosság elérésére alkottak meg. A fejen, koponyán 32 Bars®️ pont fut körkörösen, és hosszanti irányban, melyek mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik. Az Acces Bars®️ kezelés során egy olyan teret nyitunk meg, ahol lehetőséged válik arra, hogy megváltoztathasd az életed, s meglásd, sokkal több minden lehetséges, mint hinnéd, ami által növekszik a tudatosságod. Életünket kb.95%-ban tudattalan, automatikusan futó hitrendszerek határozzák meg, ezáltal nem látunk új lehetőségeket, s gyakran esélyt sem a változásra. Olyan ez, mintha hosszú áramszünet után felkapcsolnád a szobákban a villanyt, s meglátnád, hogy mi is van ott igazán, s meglátnád, hogy amit eddig hittél magadról, a világról, az nem úgy van.

 Az Access Bars®️ kezelés során nem kell megfejteni a problémát, nem kell beszélni róla, ha nem akarsz -ha igen, akkor erre is lehetőséged van, hiszen az Access Bars®️ ehhez is kínál eszközöket-, vagy talán nem is tudod, hogy mi is a gondod. Csupán kényelmesen lazítasz, és élvezheted a mély, békés relaxációt, vagy akár alhatsz is.

Kliensként kényelmesen fekszel, betakarva, békés légkörben, információk zúdítása nélkül.  Az Access Bars®️ kezelő a koponyán, fejen lévő pontokat érinti gyengéden, nem masszírozza. A fejen lévő Bars®️ pontok kezelésével az agy hullámai lelassulnak, hatva a Bars®️ pontokhoz kapcsolódó életterületekhez, feloldva az ott lévő negatív, eltorzult beragadásokat. Azáltal, hogy ezeket a Bars®️ pontokat futtatjuk, a berögzült, rutinná vált viselkedési minták, bírálatok, korlátozó hitrendszerek oldódhatnak így minden életterületeden új lehetőségek nyílnak meg. Az Access Bars®️ pontok érintésével mély ellazult állapotot érünk el, s  ezáltal elengedhetővé válnak mindazok a korlátok, melyeket születés, vagy még annál régebb óta hordozunk.

Miben tud segítséget nyújtani?

Ez a 32 Access Bars®️ pont összeköttetésben van bizonyos életterületekkel és kezelésük, futtatásuk által tágítjuk a lehetőségeidet azért, hogy visszahúzó energiák, beragadások negatív gondolatok nélkül működhessen az életed úgy, hogy beindíthatja az áramlást és megszüntetheti a korlátozó belső párbeszédet, berögződéseket, mintákat.

Neked való az Acces Bars®️ kezelés, ha:
 • feloldanád érzelmi, mentális, fizikai elakadásaidat, blokkjaidat szeretnéd kényelmesen, lazán elengedni úgy, hogy nem kell beszélned és átélned, belemenned a problémádba
 • szeretnél tudatosabbá válni életedben
 • túl sok a korlátozó belső beszéded („nem vagyok elég jó”, „nekem ez nem megy”, „a mi családunk erre nem képes” „ mi mindig szegények maradunk”…)
 • tágítanád a hitrendszered, és meg szeretnéd látni, hogy mi lehetséges még?
 • javítanál a kapcsolati rendszereden, az önképeden és az egész életeden
Access Bars®️ kezelés gyerekeknek segíthet szelíden, anélkül, hogy belemenne a gyermek stresszébe, problémájába, felkavarodna vagy információkkal terhelnénk őket:
 • jól, jobban érezhessék magukat a bőrükben
 • bátrabban menjek iskolába
 • ne korlátozzák korábbi bántalmazások, sérülések többé
 • félelmeik enyhüljenek
 • elhiggyék, hogy jók, okosak, ügyesek, szépek és tökéletesek úgy, ahogy vannak
Mi várható a kezelés után?

Minden ember más, másként reagál az Access Bars®️ kezelésre, és minél több kezelésen veszel részt, annál erősebb változás várható, hiszen annál több blokkot tudsz elengedni -hitrendszeredtől függően. Mindenki másként éli meg az Access Bars®️ kezelés, ám többnyire minden alkalom után békesség, nyugalom ami várható és az, hogy a korábban hevesebb stresszt kiváltó ügyekre tisztábban tudsz tekinteni, így hatékonyabb tudod megoldani azokat és növekszik a tudatosságod. A kezelés hosszú távú, hetekkel (2-4 héttel) később is érezhető a hatása, sőt van, hogy akkor érezhető jelentősebb változás az életben. A további kezelések hatása összeadódik, erősíti a folyamatokat.

Kiknek segíthet?

Gyerekeknek, felnőtteknek, várandósoknak, idősöknek, sérülteknek, bárkinek, aki szeretne az életén változtatni.
Mindazoknak, akik a belső korlátaikat szeretnék könnyedén elengedni bármely életterületen, akik meg akarják látni, hogy milyen érzés áramlásban, pozitív működésben élni, a lehetőségek tárházát megtapasztalva.

Vannak-e mellékhatásai?

Az Access Bars®️-nak semmiféle ismert mellékhatása nincs, nem fizikai, s nem gyógyító kezelés, csak nyerhetsz vele, legrosszabb esetben egy kellemes, mély relaxációt.

Mennyi ideig tart?

A Bars kezelés kb.60 perc egy rövid konzultációval

Minél többször futtatjuk, kezeljük a Bars®️-okat, annál jobb, nagyobb változást érhetünk el. Heti egyszeri  vagy 2-3 heti rendszeres Access Bars®️ kezelés azonban mindenkinek ajánlott a teljesebb élet érdekében, vagy legalább kúraszerűen. Sokan, naponta futtatjuk a Bars pontjainkat. D

Ahogy semmilyen alternatív módszer, így Access Bars®️ kezelés sem helyettesítheti az orvosi, pszichológusi kezelést, és diagnózist! Minden esetben ajánlom, hogy keress fel szakorvost.

Access Bars®️ hatása az agy állapotára

Hozzászólások lezárva.