Bach-virágterápia tanácsadás

A Bach-virágterápia során lehetőség van kineziológiai oldás nélküli tanácsadásra is, de az oldások során minden esetben alkalmazom kiegészítő terápiaként.

Finom, szelíd, teljesen személyre szabott harmóniát, békét és megnyugvást elősegítő terápia, mely során ajándékként Bach-virágterápiás kártyák használata, teszt és beszélgetés után összeállítjuk a saját, 30 ml-es esszenciakeveréked. A 38+1 cseppet tartalmazó virágesszencia sorozat számos lelki probléma feloldásában, az egyensúly helyreállításában tud segítséget adni. Harmonizáló hatása révén, remek kiegészítője egyéb természetes gyógymódoknak, kezeléseknek. Fontos kiemelni, hogy Bach-cseppekkel mindig az éppen fennálló, aktuális lelki problémákat oldjuk fel.

– Milyen esetekben segít a Bach-virágterápia?

 

  • elsősorban lelki problémák oldásában; félelem, ingerlékenység, szomorúság, levertség,bach virágterápia szorongás, önbizalomhiány, türelmetlenség, aggodalom, pánik, közönyösség, magányosság érzése, túlzott érzékenység vagy elfojtott érzelmek kezelésében
  • pozitív hatással van az egész test energetikai rendszerére, harmonizálja az aurát a csakrákat és a meridián-rendszert is
  • segít csökkenteni a stresszt a hétköznapokban, megmérettetések esetén, illetve vizsgahelyzetekben
  • minden testi tünet enyhítését is segíti, hiszen a fizikai problémáknak szinte minden esetben lelki, érzelmi okai vannak
  • megterhelő élethelyzetekben: párkapcsolati, családi problémák, krízisek során is támogat
– Hogyan alkalmazható a Bach-virágterápia?

 

A kapott, egyénre szabott, maximum 6 virágesszenciából álló keverékből enyhébb esetben naponta elegendő 2*4 cseppet, akut problémakor 4*4 cseppet kell egy pohár tiszta vízbe csepegtetni, és lassan, kortyonként elfogyasztani.

– Virág/pollen allergia esetén lehet-e alkalmazni?

 

Igen, semmilyen allergiás reakciót nem válthat ki.

Kisgyerekek, várandósok fogyaszthatják-e?

 

Igen, mert semmilyen problémát nem okoz a cseppek szedése kicsiknek sem.

– Túl lehet-e adagolni, vagy bármilyen problémát okozhat-e a cseppek fogyasztása?

 

Nem lehet túladagolni, viszont akkor sem érünk el jobb eredményt, ha nagyobb mennyiségben fogyasztjuk a cseppeket. Az esszenciák a homeopátia elévén működnek, így kezdeti alkalmazásuk során, a probléma átmeneti erősödése bizonyos esetekben előfordulhat, de rövid időn belül folyamatos, tartós javulás lép fel.

– Mennyi ideig és milyen gyakran ajánlott a virágesszencia fogyasztása?

 

A tanácsadáson kapott 30 ml-es kiszerelésből, napi 2*4 cseppet használva körülbelül 2 hónapig, 4*4 cseppet fogyasztva kb. 3 hétig elegendő.

Az, hogy mennyi ideig szükséges a keveréket fogyasztani, az egyén reakciója határozza meg. Gyakori, hogy az aktuális probléma megszűnésével, egy újabb kerül felszínre, hiszen mindig csak egy, az éppen legártalmasabb lelki sérülést vesszük célba, és arra készítjük el a speciális, egyénre szabott keveréket. Fokozatosan haladva, és feloldva ezeket az egymásra rétegződött blokkokat, lelki gondokat, végül elérhető egy egyensúlyi állapot. Krónikus, vagy összetett, szélsőséges probléma esetében akár 1-1,5 évre is szükség lehet.

Hozzászólások lezárva.