Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek az oldalamon, örülök, hogy idetaláltál!

Nem hiszek a véletlenekben, így biztos vagyok abban, hogy van számodra itt valami, amire szükséged van. Akár egy gondolatra, akár egy felismerésre vagy talán kezelésre.

bemutatkozasAz évek során fokozatosan belemélyedtem az élet mélyebb megismerésébe, mert nem csupán megélni, de megérteni is szerettem volna azt. Elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot, majd meditációs és önismereti technikákat tanultam. Elkezdtem foglalkozni a Tarot kártyával, és a Ji-King-el mint mély, meditációs eszközökkel, melyek segítik a mélyebb önismeretet.

Gimnázium után olyan pályákat választottam, melyek során emberekkel foglalkozhattam; magyar és történelem szakra jártam, majd hr-t és személyügyi szervezést hallgattam. Már ez idő alatt elkezdtem természetgyógyászatot tanulni, és végre azt éreztem, hogy megtaláltam azt a szakmát, mellyel egész életemben foglalkozni szeretnék. Egészségügyi- és természetgyógyászati modulvizsgát tettem, majd az akupresszúra szakot kezdtem el tanulni. Több évet töltöttem a Hagyományos Kínai Orvoslás (akupresszúra-akupunktúra) elméleti-és gyakorlati elsajátításával Dr. Mándi Ilona, Dr. Eőry Ajándok és Eőry Emese rendelőjében, szakmai felkészítésük mellett. Nem csak a szakmát sikerült megtanulnom mellettük, hanem a gyógyítással járó alázatot és emberséget is, amiért végtelenül hálás vagyok. Megismerhettem az akupresszúra hihetetlenül széles repertoárját, a csodálatos elméleti rendszerét, összefüggéseit, hatásmechanizmusát, meggyőződve csodálatos gyógyhatásáról.

Nem sokkal később a kineziológia One Brain ágát tanultam, és nemzetközileg elismert 3in1 Concepts-One Brain oklevelet kaptam, majd ETI vizsgát tettem kineziológiából is. A stresszoldás módszerében végre megtaláltam mindazt, ami még hiányzott. Egy olyan eszközt, mely kifejezetten a lelki terhek, sérülések oldásában segít, és hatása az egész ember teljes életére, fizikai környezetére, közérzetére is kihat. Oldásaim során a One Brain kineziológia eszköztárát ötvözöm meditációval, elmefejlesztő-módszerekkel, amint a kliens esete megkívánja.

Kiemelten szeretek gyerekekkel dolgozni, úgy gondolom, hogy az ő lelki egészségük fenntartása, helyrebillentése elengedhetetlen ebben a világban. Ennek érdekében Dr. Simon Katalinnál tanultam meg, hogy miként hangolódjunk a gyermekekre, illetve elvégeztem az Ő, és Somogyi Kriszta vezetésével az Ugorj a békákkal stresszkezelő tanfolyam oktatói szintjét, mellyel csoportos formában, tanfolyami keretek között tudok segíteni gyerekeknek a hatékony tanulásban, önismeretben, önelfogadásban, emberi kapcsolatok kialakításában, mely különösen hálás feladat.

Később tanultam Bach-virágterápiát, kinesio- és acu tape technikákat, Komplementer hormonegyensúly tanácsadást is illetve 2016-ban találkoztam az Access Consciousness  és Bars rendszerrel, melyet azóta az egyik legmélyebbre ható kezelésnek tartok és ezért előszeretettel alkalmazok is.

Fontosnak tartom, hogy a már megszerzett tudásomat folyamatosan bővítsem, így rendszeresen részt veszek kötelező és szabadon választott szakmai előadásokon, továbbképzéseken, tanfolyamokon és nyitott vagyok új gyógyító eljárások elsajátítására is, viszont nem célom halmozni a tanfolyamok elvégzését, sokkal inkább fontosnak tartom egy-egy terület mély, valóban szakszerű elsajátítását.

Munkámat hivatalos formában, egyéni vállalkozóként végzem. Minden szükséges engedéllyel (működési engedély, ÁNTSZ engedély, felelősségbiztosítás, egészségügyi kamarai tagság stb.) rendelkezem, mely természetgyógyász tevékenységhez szükséges.

Hozzászólások lezárva.