Tarot-sorozat Mágus I.

Folytassuk a Tarot szellemiségén át az élet egy-egy kulcs motívumának, mozgatójának a bemutatását!

001E héten az egyik legerősebb, legsokoldalúbb laphoz, a Mágushoz érkeztünk el. Mikor kihúztam ezt a kártyát, kicsit meglepődtem, hogy milyen tanácsot is adhatnék ennek kapcsán, hisz az élet minden területére kihat, összetett, többnyire pozitív, de néhány árnyoldallal is bíró lap. Valóban annyira összetett, hogy nehéz róla nem túl nagy szavakkal, hétköznapi meglátásból beszélni, ám mégis megpróbálok.

Mindenképp az egyik legerősebb lap, mely komoly hozzáállást, tudatosítást vár el tőled a következő hétre. Arra biztat, hogy használd ki a már benned lévő erőket – mert most minden megvan hozzá – és légy kreatív, alkoss! Olyan energiák mozognak a héten körülöttünk, melyek segítenek abban, hogy kibontakoztassuk a bennünk lévő lehetőségeket.

Ez a lap figyelmeztet arra, hogy:

–          Ne felejtsd el, hogy csodás képességekkel rendelkezel!

–          Keresd meg a lehetőséget az ötleteid, terveid kibontakoztatására!

–          Alkoss, használd ki a kreativitásodat!

–          Fedezd fel a benned lévő erőket, energiákat!

–          Álmodozz az ideális munkahelyedről, ideális napi tevékenységedről! Éld át legalább képzeletben mindazt, amit csinálni szeretnél!

Ha ezt a hetet a fentieknek szenteled, és kiemelten figyelsz a benned rejlő lehetőségekre, képességekre, akkor számos új tapasztalatban, átalakulásban és felismerésben lehet részed. Ha képes vagy az életed területén új ötleteteket találni, és törekedni a megvalósításukra, akkor önmagadat, és az egész életedet képes leszel kézben tartani.

A Mágus lapja azt szimbolizálja hát, hogy minden a megadatott számodra ahhoz, hogy képes légy igazán kifejezni önmagad, megtalálni, megmutatni és megélni a benned rejlő képességeket, kreativitást. Mert mindenki tehetséges valamiben, és ha képes megélni, átélni azt a tehetséget, akkor biztos, hogy boldogabb, önbizalommal telibb és teljesebb életet élhet.

Sok sikert hozzá!