Heti Tarot útmutatás – Főpapnő energiája

Erre a hétre Főpapnő lapját, a női energiák megtestesítőjét kaptuk. Ő a Hagyományos Kínai Gyógyászatban Jin, a befogadó, a passzívabb, a hideg, a befelé forduló, nőies, érzéki, rejtelmes energia megtestesítője, így célszerű lesz ezen a héten e minőségekre koncentrálni.

Győr kineziológia tarotA Crowley Tarot Főpapnője áttetsző fátylával eltakarja a valódi, mélyen rejlő titkokat. A koronacsakrája nyílt, tiszta, kapcsolatban áll az égiekkel. Magába rejti a Holdat és a Napot, a Fényt, és a Sötétséget is, benne van minden, de mégis titok övezi.

Alapvető női energiái ellenére az egyensúlyt képes megtartani, ugyanis az alsó része sokkal inkább a férfi minőséget képviseli a felső kecses, ívelt vonalakkal ellentétben lent egyenes, határozott elemeket látunk.

Ha találkozunk a Főpapnő lapjával, arra figyelmeztet, hogy hallgassunk a belső hangunkra, megérzéseinkre, intuíciónkra. Ilyenkor érdemes elmélyedni, meditálni, és valóban önmagunkra figyelni, mert sok esetben valami információt kell(ene) meghallanunk.

Nem csak akkor használhatod a Főpapnő lapját, amikor kihúzod egy élethelyzetre, vagy feladatra, hanem abban az esetben is, ha épp valamit elő akarsz segíteni az életedben, ha úgy érezed, hogy épp az Ő ereje hiányzik. Bátran használd tudatosan a lapot! Ilyenkor tedd magad elé a kártyát, összpontosít rá, és képzeletben szívd magadba a nőiséget, spiritualitást. Képzelődj, lásd magad istennőként, amint minden cselekedetben bátran, és könnyedén hagyatkozol a megérzéseidre, melyek mindig, mindenkor a lehető legjobb utat mutatják meg neked.