Tarot útmutatás –VI. Szeretők lapja

A múlthét folytatásaként ismét húztam egy Tarot lapot, melynek energiájára szeretném felhívni a figyelmedet, illetve ennek kapcsán néhány tanácsot is adni. Ez a lap nem más, mint a nagy arkánum VI. lapja, a Szeretők.
A lap egy olyan kiegyensúlyozott, szenvedélyekkel teli, valóban megélt kapcsolatot szimbolizál, ahol a felek kellően tisztelik, szeretik és megértik egymást. Az alapjai stabilak, ami nem jelenti azt, hogy minden nehézséget nélkülöz, csupán azt, hogy mindenen képesek átbillenni, mert a felek egymáshoz fűződő viszonya képes a megújulásra, és megértésre.

30
Ez a Tarot kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy a héten próbáld meg megélni a párkapcsolatodat a lehető legideálisabb módon, próbálj meg minél több erőt, energiát szentelni neki, éld meg annak szenvedélyességét, tüzét, érzéseit, érzelmeit!
Ha nincs kapcsolatod, viszont szeretnél, akkor gondolatban minél több időt tölts azzal, hogy elképzeled a számodra legideálisabb szerelmet. Képzelegj, használd a fantáziádat! Ezt egyébként akkor is érdemes megtenni, ha valaki úgy érzi, hogy van mit javítania a már létező párkapcsolatán, és ehhez gondolatban is hozzá szeretne járulni.
Annak ellenére, hogy a Szeretők lap nevében nagyon sok minden benne foglaltatik, mégis úgy gondolom, érdemes egy-két kulcs elemre felhívni a figyelmet, annak tükrében, hogy mikre is érdemes az elkövetkezendő héten koncentrálni és megpróbálni megvalósítani a gyakorlatban. Törekedtem arra, hogy ezek az ötletek bárki számára könnyen megvalósíthatóak legyenek, viszont minden esetben elengedhetetlen a tiszta szándék, az, hogy valóban akarj foglalkozni a párkapcsolatoddal, mert anélkül sajnos nem megy.

 
1. Ha kapcsolatban vagy, figyelj minél többet a párodra. Ha eddig megtetted, most ne elégedj meg egy rövid, „- Hogy vagy? -Kössz, jól” típusú párbeszédekkel. Próbáld megérteni minél jobban a partnered, próbáld elérni azt, hogy a lehető legjobban megnyíljon minden területen. Ezzel az egész kapcsolat minőségének tudtok erős, mély lökést adni, olyat, melyet hosszú távon megőrizve a viszonyotok is sokkal mélyebb, megértőbb és tartalmasabb lehet, ami által a szerelem is könnyebben fenntartható/feléleszthető.

2. Adj időt a szerelmeteknek! Ahhoz, hogy egy kapcsolat képes legyen működni, fontos, tudjátok biztosítani a kellő időt egymásnak. Akkor, ha belefeledkeztek a hétköznapokba, vagy csak a gyerekeknek szolgáltatjátok ki magatokat, vajmi kevés tartalmat és minőséget visztek bele a kapcsolatba. Hiába érzitek azt, hogy minden porcikátokkal csak a gyerekekért kell élnetek, dolgoznotok ez közel sincs így! A gyerekek megérzik, ha a család alapjai nincsenek rendben, márpedig, ha „anya” és „apa” nem szeretik egymást, vagy nem tudják azt megélni, akkor az rájuk és az egész családra is negatívan fog hatni. Adjatok hát időt magatoknak, annak, hogy megéljétek, megértsétek egymást!

 
3. Ne hívd a párod a Anyának/Apának azon kívül, amikor a gyerkőcnek beszélsz a párodról! Rengeteg családban hallani, hogy miután megszületett az első gyerek, a pár, „apává” és „anyává” avanzsálódott. Én úgy gondolom, hogy nem tesz jót, ha a gyerekek születése után a felek más néven szólítják egymást, ezzel túlságosan a szülői szerepre minősítve le a párjukat. A párunknak maradjunk meg annak, akik korábban is voltunk, hisz minden bizonnyal nem „anyát” vagy „apát” akarja a másik éjjel megcsókolni, hanem azt az embert, akibe annak idején beleszeretett. Igen, ez csak egy képletes példa, de véleményem szerint fontos szerepe van ennek az apróságnak is. Azt javaslom hát, hogy egy családban maradjatok meg egymás társainak, szeretőinek, szerelmeinek, és ezeket kellő szójárással erősítsétek meg – még akkor is, ha semmiségnek tűnik, ne feledd, hogy a szavaknak óriási erejük van!

4. Mondd el kedvesednek, hogy mennyire szereted, fejezd ki az érzéseidet. Ha úgy érzed, hogy megfásult a kapcsolat, akkor idézzetek fel a legkedvesebb, legviccesebb, legromantikusabb pillanataitokat, érzéseket. Ha így tesztek, akkor sokkal könnyebben rá tudtok hangolódni a szeretetteljes állapotra, és az egész kapcsolat, szerelem újra lángra tud kapni.

Csodás, tartalmas és fejlődésben gazdag hetet kívánok!

Ha szeretnél személyes Tarot elemzést, akkor szívesen várlak, keress bizalommal az elérhetőségeim bármelyikén.

www.zaprelhelga.hu